VvE

VvE

VvE - Hier vindt u alle verzekeringen voor een Vereniging van Eigenaren (VvE).

VvE Verzekeringen

Aansprakelijkheidsverzekering VvE - Als VvE bent u wettelijk gezien eigenaar van de opstal en dus ook verantwoordelijk voor eventuele schade die de opstal veroorzaakt. Denk hierbij aan een gevelplaat die losschiet van het complex en iemand bezeert. Of aan een lek in de garage dat schade toebrengt aan de daar geparkeerde auto's. De particuliere verzekeringen van de eigenaren vergoeden deze schade niet, de Aansprakelijkheidsverzekering VvE wel.

Aansprakelijkheidsverzekering VvE direct verzekeren

Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering VvE - De Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering voor Vereniging van Eigenaren (VvE) is een speciale verzekering voor bestuurders en toezichthouders van Verenigingen van Eigenaren (appartementseigenaren VVE)

Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering Vereniging van Eigenaren VvE direct aanvragen

Gebouwenverzekering VvE – Voor een Vereniging van Eigenaren is de opstalverzekering de belangrijkste verzekering. De Gebouwenverzekering VvE (of Opstalverzekering VvE) dekt schade aan de gemeenschappelijke delen van het gebouw of pand zoals de gevels, vloeren en muren. De premie van de Gebouwenverzekering VvE wordt berekend op basis van de herbouwwaarde. U voorkomt onderverzekering met een periodieke taxatie van de herbouwwaarde.

Gebouwenverzekering VvE verzekeren

Glasverzekering VvE - Tijdens het weekend wordt bij een appartement op de begane grond een ruit ingegooid met een baksteen. Er kan gelukkig binnen een paar uur een noodvoorziening geplaatst worden en de volgende dag wordt de ruit vervangen. Het glas in uw gebouw kunt u meeverzekeren bij de Gebouwenverzekering VvE.

Glasverzekering VvE direct afsluiten

Ongevallenverzekering VvE - Voor een VvE voeren vrijwilligers (vaak de bewoners zelf) regelmatig diverse onderhoudswerkzaamheden uit. Valt een vrijwilliger tijdens een schilderklusje van de trap en breekt een been? Of brandt een vrijwilliger zich aan een hete lamp? Doorgaans zijn mensen hiertegen niet verzekerd via hun privé verzekeringen. Met de Ongevallenverzekering kan de VvE ervoor zorgen dat werknemers, leden en vrijwilligers, die zich belangeloos inzetten voor de VvE, verzekerd zijn bij een ongeval.

Bereken de premie voor de ongevallenverzekering VvE

Opstalverzekering VvE – Voor een Vereniging van Eigenaren is de opstalverzekering de belangrijkste verzekering. De opstalverzekering VvE (of gebouwenverzekering VvE) dekt schade aan de gemeenschappelijke delen van het gebouw of pand zoals de gevels, vloeren en muren. De premie van de Opstalverzekering VvE wordt berekend op basis van de herbouwwaarde. U voorkomt onderverzekering met een periodieke taxatie van de herbouwwaarde.

Opstalverzekering VvE offerte en aanvraag

Rechtsbijstandverzekering VvE - Als VvE heeft u te maken met bewoners en met derden, denk hierbij aan partijen zoals schilders of aannemers die ingeschakeld worden. Binnen deze contacten kunnen conflicten ontstaan. Heeft bijvoorbeeld de schilder zijn werk niet goed gedaan? Of heeft u te maken met een bewoner die overlast veroorzaakt voor de andere bewoners? Dan neemt de Rechtsbijstandsverzekering VvE u veel zorgen uit handen.

Rechtsbijstandverzekering VvE aanvragen

Verzekeringen voor Vereniging van Eigenaren - De Verzekeringen voor Vereniging van Eigenaren bieden dekking voor de risico's van een VvE (Vereniging van Eigenaren). Bescherm uw appartementencomplex en bewoners tegen de financiële gevolgen van schade met de voordelige Verzekeringen voor Vereniging van Eigenaren. U kunt direct uw premie berekenen, een offerte aanvragen of de Verzekeringen voor Vereniging van Eigenaren afsluiten!

Verzekeringen voor Vereniging van Eigenaren berekening, offerte en aanvraag

Verzekeringspakket voor Vereniging van Eigenaren - Speciaal voor een VvE (Vereniging van Eigenaren) bieden wij het Verzekeringspakket voor Vereniging van Eigenaren, met daarin de belangrijkste verzekeringen voor een VvE. U kunt de pakketverzekering voor uw VvE eenvoudig online berekenen en afsluiten op onze website.

Bereken uw premie voor het Verzekeringspakket voor Vereniging van Eigenaren

VvE pakket - Speciaal voor een VvE (Vereniging van Eigenaren) bieden wij het VvE pakket, met daarin de belangrijkste verzekeringen voor een VvE. U kunt online de premie berekenen, een offerte aanvragen of het VvE pakket direct afsluiten.

VvE pakket direct afsluiten

VvE verzekeringen - De VvE verzekeringen bieden dekking voor de risico's van een VvE (Vereniging van Eigenaren). Bescherm uw appartementencomplex en bewoners tegen de financiële gevolgen van schade met de voordelige VvE verzekeringen. U kunt direct uw premie berekenen, een offerte aanvragen of de VvE verzekering afsluiten!

VvE verzekeringen berekening, offerte en aanvraag

VvE verzekeringspakket - Speciaal voor een VvE (Vereniging van Eigenaren) bieden wij het VvE verzekeringspakket, met daarin de belangrijkste verzekeringen voor een VvE. U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen en het VvE verzekeringspakket direct afsluiten.

VvE Verzekeringspakket direct verzekeren

VvE-Verzekerd pakket - Speciaal voor een VvE (Vereniging van Eigenaren) bieden wij het VvE-Verzekerd pakket, met daarin de belangrijkste verzekeringen voor een VvE. U kunt online de premie berekenen, een offerte aanvragen of het VvE-Verzekerd pakket direct afsluiten.

VvE-Verzekerd pakket direct afsluiten