Zorgverzekering ondernemer

Zorgverzekering ondernemer Pixabay

De zorgverzekering voor een ondernemer kunt u bij Honig en Honig direct afsluiten met speciale MKB zorgverzekering. U kunt als ondernemer uw zorgverzekering online vergelijken tussen 11 aanbieders en naar keuze uw zorgpakket samenstellen uit de basisverzekering, een aanvullende verzekering en een tandartsverzekering. De korting verschilt per aanbieder en kan oplopen tot 10% op uw zorgverzekering. De zorgverzekering geldt voor een DGA, een ondernemer, werknemer/werkgever en een ZZP-er!

 

Premieberekening

Meer weten over de zorgverzekering voor ondernemers?

Heeft u vragen of wenst meer informatie over de zorgverzekering voor ondernemers? Neem dan contact op met Honig en Honig en bel 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn u graag van dienst met object en onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel contract- en polisbeheer.

Klik hier voor de berekening van uw premie zorgverzekering ondernemers (incl. AOV-combinatiekorting)Klik hier voor de berekening van uw premie zorgverzekering ondernemers (incl. AOV-combinatiekorting)